Beau4 Finance
Crelan bank

Door te luisteren adviseren we u over de domeinen dagelijks bankieren, beleggen, lenen en bescherming, zowel voor particulieren als professionelen.

All-round dienstverlening

Voor particulieren, zelfstandigen en ondernemingen.

Betalen

Wij bieden u verschillende rekeningformules aan, al dan niet aangevuld met bank- en/of kredietkaarten. Dit in combinatie met de mobiele Crelan app voor de smartphone of tablet en/of PC Banking. Daardoor kan u alles zelf op ieder moment van de dag consulteren en beheren.

Meer info

Lenen

U hebt een nieuwe wagen op het oog? U droomt van een eigen woning? U wenst te  investeren in een vakantieverblijf? Wij begeleiden u naar de juiste kredietformule en adviseren u ook 'fiscaal' waar mogelijk.

Meer info

Sparen & Beleggen

Na detectie van uw behoeften en wensen adviseren wij u welke mogelijkheden er bij u passen om uw vermogen beter te laten renderen. Op frequent afgesproken tijdstippen overlopen we de evolutie en sturen we bij wanneer nodig.
Beau4 Finance informeert u ook over successieplanning.

Meer info

Ondernemen

Ook voor professionele vragen, zowel naar lenen als kapitaalsopbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Ook wij zijn immers ondernemers. Samen met uw boekhouder zijn wij dan ook de perfecte tandem om u de juiste financiering aan te bieden.

Meer info